pastrama de prepelite
online_digital_watermark_text (25)online_digital_watermark_text (26)online_digital_watermark_text (27)

Pastrama de prepelite cu ciuperci champignon

Pentru 6 portii: 

6-12 buc pastrama prepelite
30-60gr untura de rata( se poate folosi si de porc daca nu aveti rata)
ceapa verde,
0.5kg ciuperci champinion negre
100ml vin alb
nu mai sunt necesare alte condimente carnea fiind deja condimentata de catre noi.

Categorie:

Descriere produs

carne de prepelita

Reteta realiazata de un client 🙂
Multumim pentru poze !

Se pune pastrama in tigaie de teflon cu foarte putina untura de rata si putin vin si se pun la inabusit la foc mic pe ambele parti aproximativ 5 minute pe fiecare parte dupa care se ia capacu si se mai tin la foc mic pana capata o culoare aurie. Se unge o tava pentru cuptor cu untura de gasca dupa care se pune carnea, vinul alb, ceapa verde tocata mare si ciuperci champinion negre.

Se baga la cuptor pana se fac si ciupercile.
Pofta buna !!!

Poti comanda pastrama de prepelita acum, aici