Oua de prepelita pentru incubat


Calitatea oualor din microferma noastra:
Ouale de incubat pe care vi le oferim sunt atent selectionate morfologic, fiind oua de prepelita medii cu grad puternic de pigmentare, pastrate la o temperatura de 10-15′ C si intoarse periodic la 180′. Selectia consta in eliminarea oualor prea mari( pentru a evita ouale cu galbenus dublu, inapte pentru fecundare), a oualor prea mici( puii care ar iesi din aceste oua ar avea o rata de mortalitate mai ridicata, ar fi mai fragili si subdezvoltati) si mai ales ouale deformate sau cu aspect morfologic atipic cu rata foarte mica la ecloziune.

Ouale de incubat din microferma noastra au un procent de 90% fertilitate provenind de la prepelite mature cu varste intre 3 si 6 luni crescute în conditii optime, hranite cu furaj profesional înca din prima zi acestea fiind echilibrate vitamino-mineral, dezvoltate armonios, apte pentru reproductie si aflate in curba maxima de ouat.

pui de prepelita

prepelite ouatoare

Prepelite ouatoare, prepelite japoneze
Matca noastra de prepelite ouatoare, prepelite japoneze este o matca cu o incarcatura genetica de calitate provenita din incrucisari de material biologic adus din Germania, Ungaria si Bulgaria.
Prin selectii naturale am ajuns la un procent la ouat de peste 90% si o greutate la femele in viu de 300-350gr.

Aceste pasari sunt  crescute în conditii optime fiind  hranite cu furaj profesional înca din prima zi astfel  sunt  echilibrate vitamino-mineral beneficiind de o dezvoltare sanatoasa si armonioasa.

Un lucru foarte important si de luat in seama il reprezinta masurile de biosecuritate luate in microferma noastra astfel riscul de a achizitiona oua contaminate este nul. Va reamintim ca microferma noastra este deschisa zilnic pentru vizitare 7 zile din 7 si va recomandam insistent sa nu cumparati oua de la crescatori care nu sunt dispusi sa va lase sa le vizitati fermele invocand diverse scuze sau pretexte. Cumparand de persoane care cresc pasarile in locuri neamenajate corespunzator pentru cresterea acestora, locuri in care nu sunt respectate conditii de igiena si biosecuritate sau pasarile nu sunt hranite si crescute in mod corespunzator va asumati riscul de a lua oua compromise morfologic avand rata mica de ecloziune sau infestate din care va vor iesii exemplare infestate la randul lor.

Prepelite-NanaFarm vinde numai pasari de calitate, pasari selectate, tinere, apte pentru productie si reproductie. Pasarile noastre se vand cu penaj perfect !!!
Nu vindem pasari reformate, batrane, slabe, ciufulite sau cu penaj lipsa !!!