Carne Prepelita 210-240gr

lei 16.00

Continut: carcasa de prepelita proaspata, deplumata si eviscerata.

Comanda minima 10 buc

Descriere

 

Carne de prepelita

Când vine vorba de compozitie, carnea de prepelita are câteva proprietati foarte interesante avand un continut ridicat de proteine si aminoacizi de cea mai buna calitate si un continut relativ scazut de grasimi (atunci când este înlaturata pielea continutul de grasimi a prepelitei scade si cu pâna la 80%)  continand doar acizi grasi polinesaturati buni.  Privind spre minerale,  putem vedea o sursa importanta de fosfor,  fier,  cupru si cantitati rezonabile de zinc si seleniu,  un continut mare de vitamina B3 si vitamina B6.                        În comparatie cu carnea de pui contine sume substantial mai mari de vitamine si minerale.

Continutul scazut de grasimi si colesterol face din carnea de prepelita o alternativa dietetica si curativa pentru cei suferinzi de obezitate, colesterol marit si diabet neavand nici un fel vreun fel de restrictii.

Carnea de prepelita  este fina, frageda, gustoasa, o adevarata delicatesa apreciata in gastronomia internationala aceasta putand fi  preparata cu multiple combinatii de fructe, legume si condimente.  (vezi sectiunea Retete )

Pentru a obtine carne si oua de calitate in microferma noastra pasarile sunt furajate corect din primele zile de viata a puilor pana la stadiul de adult, folosindu-se furaje 100% naturale bazate pe cereale romanesti nefiind folosite chimicale, hormoni de crestere, sau diverse fainuri de origine animala aflate la limita legii si avand o calitate nutritionala indoielnica. Un rol important il joaca si aerisirea, curatarea si dezinsectia incaperilor unde acestea sunt crescute, hala noastra dispunand de ventilatie in fiecare camera iar peretii si pardosea au suprafata lucioasa fiind usor de curatat si dezinfectat.

Go to Top