Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă

Un preparat rapid şi gustos!
Ingrediente:

5 cartofi potriviţi
150 g bacon
150 g caşcaval
1 ceapă
24 ouă de prepeliţă
sare
piper
ulei

Categorie:

Descriere

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii , se spală, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt gata se scurg.

Ceapa se taie julienne si se căleşte în ulei împreună cu baconul. Dupa care 16 ouă se bat ca pentru omletă, se adaugă 100 g caşcaval ras fin, sare şi piper.

Din cele 8 ouşoare de prepeliţă ramase 2 se fierb tari.

Într-un vas de cuptor uns cu ulei, se pun cartofii împreună cu ceapa şi baconul călite, apoi se toarnă deasupra compoziţia de ouă şi caşcaval, se presară restul de caşcaval ras, se pun jumătăţile de ouă fierte şi din loc în loc ouăle crude. Se dă la cuptor până ce compoziţia se leagă.

Se serveşte cu salată la alegere.

Poftă bună!

Go to Top