De ce Prepelite NanaFarm ?!?

Pentru ca :
Avem 9 ani de experienta in cresterea si exploatarea prepelitelor.
Experienta care pentru client se reflecta in consiliere de calitate constant in informatii valoroase pentru un start up corect cu cheltuieli calculate si alocate exact acolo unde sunt necasare in functie de necesitatea si bugetul fiecarui client in parte.

Pentru ca:
Producem, selectam si comercializam flux continu 12luni/ an material biologic( oua de prepelita pentru incubat, pui de prepelita ,tineret de prepelita, prepelite ouatoare) de cea mai buna calitate din 3 specii diferite in functie de nevoia si orientarea clientului (Japoneza , Jumbo Gold , Polara Gigant ) importuri Germania , Ungaria , Bulgaria , Rusia si R. Moldova

Pentru ca:
Pe langa material biologic ai putem asigura clientului tot fluxul de echipamente profesionale necesar in cresterea acestor pasari: incubatoare oua , maternitati pentru pui de prepelita , custi de  crestere prepelite , custi pentru prepelite ouatoare, furaj profesional  cat si  accesorii: foarfeci pentru oua prepelite , caserole oua prepelita din carton sau din plastic , adapatori automate etc. astfel noi simplificam foarte mult lucrurile pentru un incepator care venind la noi pe langa consiliere si pasari gaseste toate aceste lucruri intr un singur loc, parte din ele chiar la pretul de fabrica fara nici un adaos comercial.

Pentru ca:
Pasarile noastre sunt crescute in cele mai bune conditii: intr o hala construita special pentru ele dotata cu camere construite special pentru fiecare categorie de varsta( pui/tineret/matca ouatoare) fiecare camera fiind izolata termic si fonic si echipata cu ventilatie, scurgere in pardosea, peretii si pardoseaua sunt lacuite cu vopseluri speciale acreditate si autorizare pt cresterea pasarilor usor de spalat si dezinfectat.dotate cu custi profesionale pentru fiecare categorie de varsta .

Pentru ca:
Suntem autorizati pentru cresterea si exploatarea prepelitelor. pasarile noastre detin carnet de sanatate , se vand cu factura , suntem inregistrati si controlati periodic de catre DSV astfel oferim clientilor Garantia ca in microferma noastra sunt respectate toate normele sanitar veterinare, conditii de biosecuritate, igiena, bunastare si sanatate a pasarilor .

Pentru ca:
Din respect pentru clienti si din grija pentru sanatatea pasarilor noastre , periodic facem buletin de analiza Salmonella coaja si ou astfel avem certitudinea ca vindem numai pasari sanatoase , de calitate , apte pentru productie si reproductie.

Pentru ca:
Facem lucrurile CORECT asa cum orice persoana care detine aceste pasari si vrea sa se numeasca crescator ar trebuii sa le faca.sa investeasca in locatii.in genetica de calitate.in bunastarea pasarilor sa respecte toate masurile de biosecuritate in ferma, sa garanteze cu acte pentru activitatea desfasurata si sanatatea pasarilor .

Pentru ca:
Suntem urmariti de peste 6000 de persoane / luna in mediul online din care peste 1600 au ales sa isi exprime aprecierea evaluand Prepelite NanaFarm pozitiv si aratand ca sunt multumiti de interactiunea cu noi si produsele achizitionate de la noi.

Pentru ca:
Facem acest lucru in primul rand din pasiune si din dorinta de a ridica un Brand, NanaFarm fiind un concept nou diferit fata de marile exploatatii comerciale de prepelite iar marea majoritatea a veniturilor provenite din aceasta activitate sunt  reinvestite in dezvoltarea, perfectionarea  si promovarea lui.

Si nu in ultimul rand , Pentru ca:

Calitatea face diferenta !