Oua de prepelite pentru incubat

Producem si livram constant 12 luni pe an oua de prepelita pentru incubat rasa Japoneza Mare pentru productia de oua  rasa mixta Jumbo Gold pentru oua si carne si rasa Polara Gigant pentru carne si oua.

Acestea se livreaza in orice colt al tarii prin curier rapid fiind ambalate in caserole speciale pentru oua iar caserolele in cutii de carton. Caserolele sunt protejate in interiorul cutiei cu folie cu bule de aer si vatelina si/ sau ziare sifonate. De asemenea cutiile sunt inscriptionate cu eticheta speciala pentru transport obiecte Fragile.

Calitatea oualor din microferma noastra:
Ouale de incubat pe care vi le oferim sunt atent selectionate morfologic, fiind oua medii cu grad puternic de pigmentare, pastrate la o temperatura de 10-15′ C si intoarse periodic la 180′. Selectia consta in eliminarea oualor prea mari( pentru a evita ouale cu galbenus dublu, inapte pentru fecundare), a oualor prea mici( puii care ar iesi din aceste oua ar avea o rata de mortalitate mai ridicata, ar fi mai fragili si subdezvoltati) si mai ales ouale deformate sau cu aspect morfologic atipic cu rata foarte mica la ecloziune.

Ouale de incubat din microferma noastra au un procent de 90% fertilitate provenind de la prepelite mature cu varste intre 3 si 6 luni crescute în conditii optime, hranite cu furaj profesional înca din prima zi acestea fiind echilibrate vitamino-mineral, dezvoltate armonios, apte pentru reproductie si aflate in curba maxima de ouat.

Un lucru foarte important si de luat in seama il reprezinta masurile de biosecuritate luate in microferma noastra astfel riscul de a achizitiona oua contaminate este nul.

Va reamintim ca microferma noastra este autorizata si inregistrata DSV , pasarile detin carnet de sanatate si periodic afectual buletine de analiza Salmonella coaja si ou.De asemeni avem ferma deschisa pentru vizitare si va recomandam insistent sa nu cumparati oua de la crescatori care nu sunt dispusi sa va lase sa le vizitati fermele invocand diverse scuze sau pretexte. Cumparand de la persoane care cresc pasarile in locuri neamenajate corespunzator pentru cresterea acestora, locuri in care nu sunt respectate conditii de igiena si biosecuritate sau pasarile nu sunt hranite si crescute in mod corespunzator va asumati riscul de a lua oua compromise morfologic avand rata mica de ecloziune sau infestate din care va vor iesii exemplare infestate la randul lor acest lucru punandu-va intr-un final sanatatea in pericol.